Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Хит: Възглавници с Алое Вера против безсъние

 

В днешно време над 30 на сто от хората страдат от безсъние. Вие сте най-големият късметлия, ако можете да се похвалите, че заспивате като бебе и не се будите по никое време. За съжаление обаче, всеки ден за все повече от нас добрият сън се превръща в несбъдната мечта. Спокойният сън осигурява по-здрави нерви и по-радостно и спокойно състояние на душата.

Страдащият от безсъние е апатичен към всичко наоколо, усеща някакво безсилие и отчаяние. .. Много и различни са факторите, които предизвикват безсънието – стрес, безпокойство, депресия и др. Един от основните „виновници” понякога е възглавницата, на която спим.
 

Замисляме ли се достатъчно от какво е направена, дали ни осигурява достатъчна опора на гърба и врата, защо сутрин сме схванати, ядосани и недоволни? Когато сме уморени, няма нищо по-добро от удобната възглавница. За здравия сън е необходима такава, която ще държи врата на нивото на гръбнака. Колкото по-правилно е положението на врата, толкова по-малко притиснати са нервите и съдовете, а следователно намалява риска от болки във врата.
 

Затова е особено важно внимателно да подбираме възглавниците и всички останали аксесоари, с които имаме ежедневен контакт. Най-добре те да бъдат от естествени, „дишащи” материали. Естествените материали запазват телесната температура и осигуряват комфорт за четири сезона.
 

Напоследък са хит възглавниците с алое вера, с аромат на рози и други цветя и растения. Възглавниците, импрегнирани с алое вера, осигуряват изключителна мекота и проветривост, отлично абсорбират влагата и регулират телесната температурата. Защо с Алое вера?
 

Защото от хиляди години се разказва за лечебните свойства на алоето за най-различни кожни оплаквания - екзема, псориазис, язви, изгаряния, акне и дори ужилвания и ухапвания.
 

Възглавниците с растението-чудо осигуряват дълбок физиологичен сън и релаксация на най-важните органи и системи. За щастие, на българския пазар със сигурност могат да се намерят и такива възглавници. Сега дори и на промоционални коледни цени, само в Кауфланд. Насладете се на пълноценен сън и красиво утро.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии