Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Продавачите на имоти и автомобили си приличат по едно

 В Германия подлежиш на наказателна отговорност ако превъртиш километража на автомобила, например от 500 000 на 200 000 км., в България това е масова практика - видимо износени коли се рекламират на по 100 000 км.

В случая ще разгледаме практиката при имотите и най-вече при парцелите: Парцелът е само на двеста метра от булеварда - познато ли ви е?

Ето как да проверявате къде действителност се намира имота докато стоите зад компютъра:

1. Заредете google maps
2. На картата намерете вашето местоположение, кликнете с мишката и ще ви излязата координатите - запишете ги
3. На картата намерете парцела или имота, кликнете и ще се заредят координатите, в ляво изпишете вашите координати, изберете дали маршрутът да се покаже с автомобил или пеша и ще видите на какво разстояние е от вас имотът
4. Ако ви интересува на какво разстояние се намира парцела от главен булевард - процедирайте по същия начин.

 

Ивайло Манахов

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Михаил Станков: 2016-06-13 17:40:15 |

Ами не в Германия не е наказателно ако километража е пражъртян защото не е доказуемо :) Но пък за сметка на туй като си купуваш кола можеш да провериш поне дали е била блъсната и одписана за скрап от застрахователната система. И там също така можеш и да провериш одчета за километрите записани хронологично. Ако предишният собственник е писал че колата е на 500 000 а ви обясняват че е на 100 много бързо ви става ясно лъжат ли ви или не. :) Както и да е с тия подкупни мижитурки в БГ и да имате достъп до тая информация пак няма да ви помогне !

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии