Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Апартаментът е продаден, но кажете какво търсите :)

 ....с тази реплика започва първият контакт с някой агенции за имоти от Варна. Някой купувачи си задават логичният въпрос: "Това да не е хранителна стока, че да свърши за един ден?"
 

Апартаментът е продаден, но кажете какво търсите
 
 
Други купувачи на имоти си казват: "Ето знаех си, че този апартамент си струваше.." и с охота захапват въдицата на брокера, който ги успокоява, че едва ли не още днес ще осигури друг, подобен имот. Брокерът е хвърлил мрежата и охотно записва име и телефон на замечталия се купувач.
 
Бизнесът с имоти от години се разорава с всякакви методи. Интернет е пълен с обяви и купувача започва да се чувства цар. Започва да да си мисли, че изборът е огромен и стресът, предизвикан от разпродадените имоти се оказва изненадващ. Уж имотът е продаден, а на следващият ден отново си стои в съответния сайт. 
 
Купувачът вече се е усетил, че обявата е била просто примамка, но вече си е дал името и телефона и брокерът само това чака:
Започва да звъни и да прдлага имоти, които купувачът въобще не е задал като предварителни параметри, но е късно - шефът е казал на брокера, че еди кой си апартамент трябва да се продаде незабавно и всичко друго няма значение - продавачътдава 10% комисионна, нищо лично :)
 
Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Калчев: 2015-09-07 10:29:19 |

Поредната добра статия. Веднъж се ступахме с шефа на една варненска посредническа агенция заради имотна измама(предоставяне на невярна информация за реалната стойност и техническо състояние на имота). Ей стана търкала, гипскартона в офиса му хлътна, ама не ми върна капарото, уникални са посредниците.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии