Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Във Варна вече и български строителен хипермаркет




Българският строителен хипермаркет “Алати” вече ще бъде достъпен и за варненци. За първи път вратите на търговския обект ще бъдат отворени за клиенти в четвъртък, 17 септември в 8:00 часа. Това е вторият магазин от българската верига от типа „направи си сам”, след този в Пловдив. Проектът е част от стратегията за разширяване на магазинната мрежа на родния бранд. Скоро още един търговски обект “Алати” ще бъде открит и в София.
 

Шоу с много игри, награди и изненади очакват всички посетители в първия ден на откриването на “Алати” – Варна. Магазинът ще работи от 8:00 до 20:30 часа без почивен ден, адресът е на бул. „Трети март” № 30А.
 

Повече от 50 хиляди предложения на площ 4 хиляди квадратни метра могат да бъдат открити във варненския магазин от веригата строителни хипермаркети “Алати”. Сред огромното разнообразие от артикули може да бъде намерено всичко за интериора, банята, строителството, градината, както и богат асортимент от бои и инструменти. Приятно изненадани ще останат и почитателите на лова и риболова.

Обширен подземен паркинг, товарни асансьори и банкови услуги са само част от услугите, които ще бъдат в помощ на пазаруващите. Магазин за домашни любимци и още един – за бижута, ще са на разположение за всички, които искат да пазаруват бързо и удобно.
 

В “Алати” варненци ще получат изключително ниски цени на стоки с високо качество. Хипермаркетът е български, но обслужването е на по-високо ниво от европейското. Имаме обучен екип от професионалисти, чиято роля е да консултира клиентите и да им дава най-адекватните идеи и съвети според специфичните им нужди, обещаха от “Алати”. 
 

Предлагането на качествени и квалитетни европейски марки на конкурентни цени е стратегията, която се поддържа в магазина в Пловдив. Така в града под тепетата “Алати” е марка, наложила се като един от лидерите на пазара на стоки за строителството и обзавеждането.






 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

Коментирай







Аз не съм бот  


« Обратно в статии