Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Варна: Пожар в ж.к „Младост”, изпепелено заведение

Изгоря вътрешното обзавеждане на питейно заведение във варненския квартал „Младост”. Сигналът за пожара на бул. „Сливница” е получен рано тази сутрин в 03:45, уточниха от пресцентъра на ОД на МВР. Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила, но са унищожени сепарета, маси, столове, климатик, стъкла на врата и прозорци и са опушени стените на заведението. Огледът на местото е започнал сутринта. Изясняват се причините за инцидента.

През денонощието на територията на областта са възникнали два пожара с материални щети–на 16 ноември около 02:00 часа в стопанска постройка в местност Фазанарията в землището на Провадия е възникнал пожар, при който е изгоряла напълно постройката и намиращите се в нея животни - 13 крави и 2 телета, всичко на неустановена за момента стойност. Пожарът е загасен от служители на РУ ПБС – Провадия.

Огън е бушувал и в апартамент на ул. „Карамфил”, блок 11, в който имало възрастен човек. На местото са изпратени две пожарни. Служителите са погасили пламъците и са оказали помощ на 69-годишен мъж, който е бил обгазен. Същият е прегледан и от екип на Спешна помощ, но е отказал медицинско обслужване. От първоначалния оглед става ясно, че причината за пожара е късо съединение в електрически уред. Унищожено е домашно имущество, дограма на прозорец и са опушени стените на жилището.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии