Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Топли зимни табуретки. Колекция от плетени трикотажни столчета.

 

С какво да се занимаваме през студените есенни и зимни вечери, всеки индивидуално избира за себе си някакво занимание. Някои предпочитат уютно да се нагласят в креслото и да четат хубава книга, или да гледат телевизионен сериал, а има и такива, които плетат или шият. И създават зимни дрехи и аксесоари, не само за шията, краката, ръцете и гръдния кош, но и правят „дрешки”, с които обличат всички столове и табуретки, които са в жилището.

 

Дизайнерът Клер-Ан О`Брайън (Claire-Anne O&aposBrien) от Лондон, явно умее и обича да плете. Не случайно тя се е специализирала в текстила и създава зашеметяващи дизайнерски вещи. Този път, тази надарена дама-дизайнер, е хванала иглите за плетене и е създала прекрасни възглавнички за табуретки и столчета. Тези възглавнички изглеждат така, сякаш вещите предназначени за сядане имат прически. Те са били модерни през 90-те, но явно отново ще бъдат на мода, както например зимните пуловери са винаги на мода.

 

 

 

Този дизайн не е от тези, които изненадват, шокират и възхищават. Но от друга страна е уютен и наистина приятен и практичен за дома. Особено за тези, които имат в жилищата си възрастни хора, които се нуждаят от много грижи и обичат да им е меко, топло и приятно, тъй като прекарват много време в къщи.

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии