Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Том Ханкс купи дома на известната двойка продуценти Катлийн Кенеди-Джон МаршълАмериканският актьор, продуцент и режисьор Том Ханкс, купи дома на известните филмови продуценти (производители) Катлийн Кенеди и Джон Маршъл. Имотът се намира в Лос Анджелис, а Том Ханкс се е охарчил с близо 26 милиона долара за да го придобие, съобщава "Los Angeles Times".

Имението е с площ 1306 квадратни метра, построено е през 1996 година и включва четири спални и пет бани. Семейната двойка Кенеди-Маршал, е продуцирала филми, като трилогията  "Завръщане в бъдещето", Завръщане в бъдещето-2 "и" Завръщане в бъдещето-3 ", както и филмите "Шесто чувство" и "Списъкът на Шиндлер". "Los Angeles Times" съобщава, че Том Ханкс е отказал да коментира покупката на жилището.
 

Том Ханкс е американски актьор и продуцент, носител на две последователни награди "Оскар", за филмите "Филаделфия" 1993 година и "Форест Гъмп" през 1994 година.
 

Той известно време работи съвместно с режисьора Стивън Спилбърг и изигра роли във филмите  "Хвани ме, ако можеш", "Зелената миля" и "Спасяването на редник Райън".
 

През 2006 година, филмите с участието на Том Ханкс, събраха с 6 милиарда долара повече приходи, отколкото филмите с друг актьор.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии