Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Съпрузите Бекъм, възнамеряват да продадат „Бекхемганският дворец”Дейвид и Виктория Бекъм, планират да предложат за продажба имението си в Хертфордшир. Цената може да е около 18 милиона англиски лири.

 

Елитният имот е в грегориански стил и се намира в град Саубриджуърт. Построен е през 30-те години на миналия век, а през октомври 1999 г., стана собственост на съпрузите, които платиха за него 2,5 милиона британски лири.

 

Основната къща разполага със седем спални, а на прилежащата територия с площ от 6,9 хектара, има два басейна и мини зоопарк. Имотът, който официално носи наименованието Rowneuburu House, се отнася към обектите на британското историческо наследство.

 

Плановете за продажбата на обекта бяха съобщени от изданието „Метро”, позовайки се на изявление на приятел на Бекъмови. Според източника, двойката възнамерява да се установи в Лос Анджелис, където Дейвид  играе за местния футболен клуб „Лос Анджелис Галакси”. Съобщава се, че със средствата от продажбата, семейство Бекъм възнамеряват да закупят къща в Лондон и апартамент в Ню Йорк.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии