Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Роман Абрамович започнал да строи в КипърЗа строителната дейност на Абрамович в Кипър информира RBC daily, позовавайки се на местни брокери и предприемачи от Москва.

 

Според публикацията, руският милиардер е закупил парцел с площ от 5 хектара в предградие на Лимасол. Парцелът е закупен преди около две години, и по-рано тази година там е  започнало строителство на вили.

 

От контролираната от бизнесмена компания Millhouse опровергаха тази информация. Ръководителят на звеното отговарящо за информационната политика на компанията Джон Ман заяви, че Роман Абрамович няма инвеститорски проекти в Кипър. Ман добави, че чужденците са свикнали да свързват всички големи покупки на недвижими имоти с името на известния руски богаташ.

 

Припомняме, че през месец май тази година, австрийският вестник "Таймс" съобщи, че Абрамович е закупил вила във Виена, но тази информация също бе отхвърлена от представители на милиардера. Според The Wall Street Journal, Абрамович е станал собственик на имение в Лос Анджелис и имоти на остров Сент Барт в Карибско море. За тези две покупки коментари нямаше.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии