Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Рене Зелуегър ще продава два апартамента в Ню ЙоркАктрисата е решила да обяви за продажба два съседни апартамента в района Горен Ийст Сайд в Ню Йорк за девет милиона щатски долара.

 

Единият от апартаментите, представлява съвкупност от две жилища, има три спални, три бани и още шест стаи за различни цели. Съседният апартамент  разполага с една спалня и една баня. Цените на двата апартамента са съответно седем и два милиона щатски долара.

 

Ако двата апартамента се обединят, се получава един жилищен комплекс, който ще заема целия етаж и ще бъде с площ 450 кв/м. Изглежда, че Зелуегър е имала това наперение когато закупува апартаментите през 2007-2008 година. Общата сума на покупките тогава беше 8,2 милиона щатски долара, пише "Ню Йорк таймс". Причината поради която холивудската звезда реши да се раздели с тези имоти е неизвестна.

 

Пояснение от Imotdnes.com: Рене Катлийн Зелуегър е известна американска актриса, която играе във филми като „Дневникът на Бриджит Джоунс"; „Чикаго” и много други, а за ролята си във филма „Студена планина” е наградена с "Оскар".

  

Снимки: "Ню Йорк таймс"

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии