Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Продават на 70 хотела във варненско


Над 70 хотела във Варненско, сред които и 4-звездни в Златни пясъци, се продават. Това показва справка в сайтове за продажба на недвижими имоти, установи Дарик.

Почти всички хотели са работещи, като за продан са обявени и няколко хотела в строеж или почти завършени. Най-много са офертите за малки семейни хотели, като се продават и няколко 4-звездни хотела.

За всички хотели е обявена цена в евро, като в 14 от случаите става въпрос за 7-цифрена сума. Най-висока цена - 15 млн евро е поискана за апартаментен комплекс в Златни пясъци.

Хотелът е в строеж, като по проект е 4 звезди, със собствен СПА център, ресторанти, кафенета, открит и закрит басейн и парк. 14,2 млн. евро пък е обявената цена на друг 4-звезден хотел на първа линия на Златните.

Срещу 13 млн. евро в курорта може да се купи 3-звезден хотел с 232 стаи, ресторант с 200 места и СПА център.
Най-много хотели се продават в курорта Златни пясъци - 17 на брой.

15 са хотелите в курорта Св. Св. Константин и Елена, обявени за продан. В местността Ален мак се търгуват 11 туристически обекта, а в местностите Журналист и Евксиноград - съответно 5 и 8. Хотели се продават още в комплекс Слънчев ден, в местностите Траката, Манастирски рид, Боровец и Прибой, както и в Приселци, Бяла и Шкорпиловци.

Най-евтиният продаван хотел е 3-етажна вила в местността Ракитника, оценена на 210 000 евро. Цената за квадратен метър застроена площ варира от 350 до 2321 евро, като в голяма част от случаите квадратът е под 1000 евро, показват публикуваните в интернет обяви.
Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии