Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Пикадили с подарък за всички влюбени на 14-ти февруари

Веригата е подготвила специална селекция вина за почитателите на Трифон Зарезан

Всички двойки, посетили някой от 18-те супермаркета Пикадили в цялата страна на 14 февруари – Денят на Св. Валентин, ще получат подарък от търговската верига - бутилка българско пенливо вино.За целта влюбените трябва да преминат през специално декорираните каси в обектите на компанията. На почитателите на народния празник Трифон Зарезан, който се отбелязва на същата дата, веригата ще предложи специална селекция изискани вина и напитки.

Екипът на Пикадили е приготвил още изненади за двойките, които се отбият в супермаркетите на компанията в Деня на влюбените - шоколадови изкушения на специални цени ще примамват посетителите от специално декорирани стелажи. Компанията не е забравила и своите най-верни клиенти – членовете на Пикадили клуб. Всеки от тях, направил покупка на стойност над 50 лева, получава бутилка Мерло Пикадили за 14 клубни точки.

„Чрез специалните ни предложения искаме да създадем неповторимо настроение у всички наши клиенти, независимо дали почитат Деня на влюбените или Трифон Зарезан. По този начин се стараем да покажем на влюбените и купонджиите, че могат да ни се доверят за организацията и детайлите около техния празник,” коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.   

Подаряването на шоколади, бонбони, вина и най-вече любовни послания под формата на валентинки е традиция на Деня на Св. Валентин, който се счита за покровител на любовта. Макар и католически празник, Денят на влюбените набира все по-голяма популярност и у нас през последните години. Свети Трифон, от друга страна, се счита за пазач на лозята. Ето защо празникът е в негова чест, като освен лозарите го отбелязват градинарите, кръчмарите и всички ценители на виното.

Чашата хубаво вино и съпътстващият го вкусен десерт позволяват да се съчетаят двата празника. Ето защо с предложенията си Пикадили очаква да угоди на поклонниците и на Св. Валентин, и на Трифон Зарезан.


#   #   #

За „Пикадили”:

„Пикадили” е българска верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. С дейността си Пикадили заема 15% от пазара на съвременните форми на търговия с хранителни стоки в България (супермаркети и хипермаркети). Веригата разполага с 18 обекта със средна търговска площ 2 000 - 4 000 кв. м, разположени в девет града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин и Самоков и два обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”, разположени в столицата. Стратегията за развитие на веригата Пикадили включва изграждането на 20 нови супермаркета (2 000 - 4 000 м2 площ) в градовете с население 40-50 000 жители; 50 магазина ”Пикадили Експрес” (100 – 400 м2 площ), както и хипермаркети „Пикадили Екстра” с над 12 000 кв.м търговска площ. Предимствата, които „Пикадили” осигурява, са доброто познаване на местния пазар, уютната обстановка за пазаруване, персоналното обслужване, добрият избор на стоки, разнообразието от съпътстващи услуги, придаващи добавена стойност към пазаруването, собствената програма за лоялни клиенти, постоянните инвестиции в съвременни технологии.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии