Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Обезопасяване на „Камен бряг”

На 26.03. бе проведена пресконференция в клуба на ВМРО относно липсата на обезопасяване на известната местност „Камен бряг” близо до Каварна. Там последната жертва, паднала от скалите, бе 23 годишният Веселин Михайлов.

Районът е известен с интереса към него от туристи, както и с многобройните забавни мероприятия, провеждащи се през лятото, между които и „Джулай морнинг”, събиращ доста хора. За съжаление до момента, въпреки че има над 10 жертви вследствие падане от стръмните скали в тази местност, никой не е направил необходимото, за да бъде обезопасен района и да могат хората спокойно да посещават това живописно късче от Черноморието. Затова ние от ВМРО подкрепяме близките на последната жертва на опасните скали на Камен бряг, в нейните опити да бъдат взети съответните мерки по обезопасяването на района и да бъдат предотвратени бъдещи инциденти с посетители на това място.

Затова ние инициирахме подписка, която ще предадем на 1 май (четвъртък) на кмета на Каварна, г-н Цонко Цонев. Кметът на Общината има 3 месеца за да свърши своята работа.

До момента сме събрали над пет  хиляди подписа и продължаваме да събираме мнението на гражданите през следващите няколко дена в Морската градина, на площада пред Операта и в клуба на ВМРО.

При непреддприемане на необходимите мерки от ангажираните институции за обезопасяването на района на скалите на Камен бряг, сме готови да предприемем още по-настоятелни действия.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии