Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Ново дружество за имоти навлиза в България


Дружеството за имоти на френската "БНП Париба" - "БНП Париба риъл истейт", обяви, че е създала три нови партньорства в България, Албания и Сърбия с "Данос енд асошиейтс", предаде агенция ENP Newswire. Ще бъдат предлагани консултантски и финансови услуги в имотния сектор. Двете компании са партньори в Гърция и Кипър от май 2008 г.

Вицеуправляващият директор на  “БНП Париба риъл истейт", Хенри Фори уточнява, че стратегията им за международно развитие е базирана на волята им да отговорят на изискванията на клиентите, както и заинтересуваността на компанията да си развива бизнеса на Балканите. “Данос енд асошиейтс" имат участие на пазара от дълги години и от “БНП Париба риъл естейт” са уверени в качеството на предлаганите от нея услуги.

Екипите на компанията в Албания, България и Сърбия отговарят на изискванията на "БНП Париба риъл истейт" с оглед на опит и познания.

"Данос енд асошиейтс” присъстват на пазарите на трите страни от доста време. Целта им е да станат едни от лидерите на имотния пазар на Балканите. Партньорството им с "БНП Париба" ще им позволи да разширят броя на услугите, които предлагат.

С новите партньорства, пазарите на които оперира "БНП Париба риъл истейт", стават 29. За компанията работят над 3000 служители в 129 офиса. Тя е подразделение на "БНП Париба", която беше определена като една от шестте най-сигурни банки в света за 2009 г. от рейтинговата агенция "Стандарт енд Пуърс". Беше обявена и за банка на годината през 2008 г. от списание "Банкер" (The Banker). "БНП Париба риъл истейт" е водеща в имотния сектор на Европа. Тя предлага на своите клиенти различен вид консултантски и финансови услуги.Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии