Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Новата визия на диваните - легла

 

Какво е това диван – легло? Или разтегателен диван, както ги наричаме още, вероятно знаят повечето от нашите читатели. За много хора, тези мебели са част от живота им. Някои ги свързват с детството, други с юношеските си години, трети с настоящето си на зрели хора. Изобщо това са компактни мебели, на които спим, след това ги сгъваме и си осигуряваме нужното ни простраство. За някои, те са лош спомен, за други удобно настояще. Но истината е една. Диваните – легла, не само, че не излизат от мода, но дори се превръщат в дизайнерска мебел. С всеки ден, те биват модернинизирани и осъвременени и се превърнаха в неизменната спалня за гости, или за семейства с малка жилищна площ.

 

Наскоро бе представен проект на разтегателни дивани от компанията Casamania. Техният диван – легло се нарича LEA2. Това е една компактна и удобна мебел, която ще реши проблемите на собствениците с приспиването, ако например ги „нападнат” гости, които забравят да се приберат или да отидат на хотел.

 

 

Въпреки това функциите на LEA2, далеч не се изчерпват с това да бъде легло. Тя се състои от различи подплатени елементи,  подредени в една цялостна структура, свързана с ремъци за здравина. През деня тези дивани, служат като удобни кресла, на които може да се седне спокойно с лаптопа в скута, или с хубава книга в ръка. Вечерта, те могат да бъдат поставени заедно един до друг и да образуват огромен диван, дори и под формата на „звезда”.

 

 

Разбира се, не си мислете, че LEA2 е пълноценно и много удобно легло. Малко вероятно е човек да се чувства комфортно, ако трябва да спи постоянно на него. Но дизайнерите от Casamania имаха други задачи, с които се справиха великолепно. Със сигурност това е стилен, разтегаем диван – легло, който ще привлече много хора. 


Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии