Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Намериха най-тясната къща във Великобритания
Кореспонденти на Daily Mail намериха в град Брайтън, може би най-тясната къща с тераса и градина в Обединеното кралство. Ширината на този прекрасен дом е само 182 сантиметра. За да сме справедливи трябва да отбележим, че дължината на сградата, собственост на съпрузите Иън и Рейчъл Бойл, е нещо съвсем различно, тя е 6,4 метра.

 

Преди това сградата е била навес, където са се хранели магарета.  Съпрузите Бойл я купили преди 12 години, само за 8 хиляди лири, по сегашният курс малко над 12 хиляди долара. След това новите собственици са инвестирали в имота още 15 хиляди паунда-около 22 500 долара. С тези пари те са възстановили бившата плевня. Сега тя е доста уютна вила.

 

На първият етаж има коридор, кухня и душ-кабина, на втория - хол и таванско помещение превърнато в спалня. Къщата има и градина, с широчина по-малко от два метра.

 

Съпрузите Бойл са се постарали не толкова за себе си. Те са решили да отдадат къщата под наем. "Жилищата  в Брайтън са много скъпи, затова ние сме щасливи, че наемателите ще могат да живеят в къща с градина", пояснява Рейчъл.

 

Заради своята предприемчивост, в скоро време семейството може да сдобие с нов източник на доходи. Семейство Бойл са се обърнали към Книгата на рекордите на Гинес, за да бъде потвърдено, че къщата им е най-тясната в цялото Обединено кралство.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии