Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Наливане на пари в реклама на имоти от Варна

Най-повърхностния поглед върху медиите за реклама на имоти във Варна, показва засилване на присъствието. Агенции и строителни фирми започват да проумяват, че само с чакане нещата няма да станат и резултатите са налице.

 

Някой вестници преляха отново от реклама - нещо, което не беше виждано от месеци. Щурма се изразява в огромни площи и присъствие. Дали избора е правилен, не се наемам да прогнозирам, важното е че има раздвижване.

Купувачите на имоти във Варна очакват с успокоение подобни ходове, защото когато някой рекламира своята стока - в случая имоти във Варна - някак си всичко изглежда различно и по-позитивно. Никой не се чувства сигурен, когато търси нещо, а му се предлагат оскъдни порции информация. Имотите във Варна не се предлагат в близкия супер.

В новия брой на списание Имот днес Варна, интересуващите се от имоти, ще намерят всичко от което се нуждаят: оферти, полезна информация за пазара, съвети, прогнози и мнения на професионалистите.

За съжаление тази информация по всяка вероятност ще достигне до собствениците и мениджърите на по-късен етап, защото те приемат всичко от хората около себе си, а дали това е така кой ще ми каже?

Ивайло Манахов


Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии