Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Криви светещи квадрати. Едновременно осветление, мебел и украшение на интериора

 

Това което виждате, е проектирано най-вече за етажерка. Но се оказва, че е по-малко от много неща. Вземайки решението за създаването им, дизайнерите са проявили творчество, за да бъдат тези етажерки симпатични, оригинални, привлекателни, функционални и най-вече полезни. А последното не се отдава на всички дизайнери. Но, че модулната система от етажерки, наречена Curve Squared (криви квадрати), е функционална и полезна, никой не може да отрече.

 

Първо, те могат да се нареждат като кубчета, с тях могат да се изгражда малки кулички, или най различни форми, които да са ви приятни и удобни в помещението. На второ място, дизайнерът Меган Сърл (Megan Searle), авторът на тази концепция, е вложил идеята, Curve Squared, да не бъдат само етажерки, но и осветителни тела.

 

 

 

Така някои от рафтовете светят прекрасно, благодарение на вградените в тях светодиоди. Така, че основните светлини могат да се намалят, дори и да се изключат.

 

 

Тези етажерки ще се произвеждат в два варианта. Настолни, за офиса или жилището, за съхраняване на дискове, офис материали и други полезни неща. Вторият вариант ще са етажни, за книги, вестници и списания.

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии