Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Конкурс „Баня на годината”-може да участва всеки

На 20 януари 2010 година изтича срока за включване в националния конкурс Ideal Standard Баня на годината.

 

Включването не е сложно. Просто ако през миналата 2009 година сте правили ремонт на банята и сте ползвали продукти с марката Ideal Standard, грабвайте камерата или  фотоапарата, снимайте си банята в новия й интериор и изпратете снимките на  на сайта на конкурса www.banianagodinata.com

 

Ideal Standard и тази година ще дава изкусителни награди- ваканция за двама до остров Мавриций, посещение на Венеция по време на 12-тото Биенале по архитуктура, почивка в луксозен български спа-хотел.

 

Но ако примерно не сте имали възможност да направите ремонт на банята си, а ви се иска и новата баня е в съзнанието ви Ideal Standard ви дава възможност да я визуализирате в 3D вариант. На сайта на компанията www.idealstandard.bg са качени пълната гама продукти на марката във версия за 3D проект. Готовите проекти изпращайте на сайта на конкурса www.banianagodinata.com. Авторът на най-добрия проект да се готви за посещение на биеналето по архитектура във Венеция!

 

20.01.2010 година е крайният срок за включване в конкурса.Всички подробности за условията и наградите в конкурса Ideal Standard Баня 2009 както и пътя за регистрация ще намерите на сайта www.banianagodinata.com.

От нас успех.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии