Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

iPhone помогна на американец дистанционно да предотврати обир в дома си


Един мъж е на гости на родителите си, когато системата за сигурност, монтирана в дома му, изпраща текстово съобщение, че в обекта има движение. Собственикът на жилището е бил в състояние да наблюдава какво се случва, чрез прилагането на ICam.

 

Това приспособление, което струва на Винс Хънтър около пет долара, му позволява дистанционно да се свърже със системата за домашна сигурност, оборудвана с видео камери. Виждайки как двама нарушители с тухла разбиват едно от стъклата, Хънтър вика полицията, съобщава  The Daily Mail.
 

 

Благодарение на навременното пристигане на органите на закона, нарушителите не могли да откраднат нищо и напуснали къщата. 
 

 

За отбелязване е че, iPhone е също така много активно използван от брокери на недвижими имоти, за привличане на купувачи. Така например, австралийската компания за недвижими имоти „LJ Hooker”, разработи приспособление, което позволява на потенциалните клиенти да се запознаят с информацията за обекта, виждат разположението му на карта от Google, а също така откриват и къде е най-близкия агент по недвижими имоти.

 

Снимки: Дейли Мейл

 

 

 

 

 

 


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии