Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Интерактивната мултифункционална система Бета (Beta)

 

Мултифункционалната система от елементи за организиране на пространството под името Бета, на италианската фирма Техно (Techno), наскоро получи наградата Red Dot Award, връчвана всяка година в Есен (Германия), на дизайнери и производители за изключително качество и изключителни постижения в дизайна на стоки за широко потребление.

 

 

Концепцията на универсалната система, която е разработена в сътрудничество с италианското студио Pierandrei Associati, е да се създадат оптимални условия за ежедневна работа, комфорт и творческа атмосфера, както в рамките на офиса, така и у дома.

 

 

Системата се състои от маси, столове, шкафове (тип „контейнери”, които също се използват като зониращи елементи) и допълнителни аксесоари, оцветени във весели цветове и притежаващи плавни, обтекаеми линии.

 

 

Предвид многобройните варианти за комбинации, ергономичността и удобството при използване, към системата могат да се добавят многофункционални интерактивни модули за най-различни условия и ситуации.

 

 

Използването на елементи от системата Бета, позволява ефективно ползване на пространството и осигуряване на място за срещи, работа, съхранение, дори и релаксация.

 

 

Използването на мебелите Бета (Beta) е подходящо, само когато е възможно и желателно да се запази целостта на откритото пространство, с възможности за създаване на отделни зони (зониране). Композициите създавани с елементите на системата, увеличават максимално и стимулират притока на енергия в помещението, тъй като чрез органичните елементи на системата, хармонично и плавно се създават удобни зони за малки конференции или пространства за гости.


 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии