Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Вила в прекрасен парк във Виена, Австрия

 

Ексклузивен, уникален със своята красота участък, разположен на елитната улица Хутелбергщрасе в непосредствена близост до вилата-музей «Fuchs-Villa», построена от световно известния архитект Ото Вагнер.

 

Вилата покорява с  романтичната атмосфера на стария парк и напълно отговаря на съвременните технически стандарти.

 

Парковата зона заедно с езерото е с площ 2 350 кв/м. Особено забележителни са гората с подбрани растителни видове, потокът преминаващ през парка, както и двете жилищни сгради разположени на двора.

 

По време на строителството и декорацията на къщите са използвани само висококачествени материали. Кухнята и басейна са напълно оборудвани с модерна техника, камината е донесена от Англия.

 

На сутеренния етаж са разположени коридор, малък салон, басейн (8 х 4 х 1,6 м) с душ, мокро помещение, където е разположена системата за управление водата за басейна, котелно помещение, килер. На първия етаж има входно антре, гардеробна, кухня с достъп до терасата от 60 кв/м., както и хол с открита камина и зимна градина, тоалетна за гости. На втория етаж са разположени антре, две жилищни помещения, баня с вана, детска стая с достъп до таванското помещение и тоалетна.

 

Общата застроена площ е 230 кв/м. Има паркинг за четири автомобила. Цената на този прекрасен имот е 2 300 000 евро.

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии