Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Резиденция на остров Бали

 

Предлагаме на вниманието на посетителите на портала, една модерна резиденция на остров Бали. Островът е известен с прекрасният си климат. Тук времето е целогодишно топло. Бали заслужено е обичан от любителите на водни спортове. Тук се събират фенове на гмуркането и сърфа от целия свят. Всевъзможни тропически плодове зреят на острова през цялата година. Този, който стане собственик на тази резиденция, по всяко време на годината, когато реши да почине, ще може да долети до Бали и да отседне в собственото си истинско „кралско” владение.

 

Резиденцията е разположена на един хълм, на 65 метра от морето. Завършена е през август 2006 година. От прозорците се вижда морето, планината Гунунг Агунг, пристанището и остров Нуса Пенида. Наблизо са най-хубавите плажове на острова и престижният хотелски комплекс „Нуса Дуа”. На острова можете да посетите модерните Спа центрове и отличните ресторанти, които предлагат богат избор от морски дарове.

 

Размерът на къщата е потресаващ. Тя е с площ от 2500 кв. м., тук на биха се чувствали на тясно, дори хора с царска кръв. При създаването на интериора са използвани само естествени материали - мрамор, гранит, ценни горски видове като мербау и тиково дърво. ВиК оборудването е от водещи европейски производители, а ваните са издълбани от солидни мраморни блокове. За ефективно справяне при непредвидими обстоятелства, имотът разполага и със собствен генератор с мощност от 80 киловата.

 

В резиденцията има осем самостоятелни апартамента, огромен хол, кухня, билярдна стая, три басейна с жива риба, дълбок плавателен басейн, винарска изба и шест открити тераси. Има отделна кухня и две спални за персонала. Всички стаи са оборудвани с климатик.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии