Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Гранд Мол Варна Grand Mall

Местоположението на Гранд Мол (Grand Mall) във Варна е на гърба на Автогара Варна - буквално са залепени. Към 24 ноември 2009 обекта е на кота "било".

Инвеститор е ORCHID DEVELOPMENTS GROUP с вложение от 100 МИЛИОНА ЕВРО

 

Строител на обекта е строителната компания от Варна "Комфорт".

 

Завършване през пролетта на 2010.

Гранд Мол, както показва и името, ще е най-големият търговски обект във Варна поне в близките няколко години. 50 000 кв. м. търговски площи, над 1700 паркоместа, разпределени в две подземни и пет надземни нива, свързани помежду си.

 

 

Гранд Мол Варна отпразнува завършването на кота „Било“ на конструкцията26 ноември 2009 г., Варна. В духа на българските традиции Гранд Мол Варна отбеляза края на първия етап от строителството на търговския център, проект на Оркид Девелопмънтс Груп, с главен изпълнител фирма „Комфорт” ООД – лидер в строителния бизнес във Варна и Източна България. Събитието бе уважено от Кирил Йорданов, кмет на града, представители на Община Варна, партньори и наематели на търговския център.
 

„Това е изключително радостен и емоционален момент за целия екип, ангажиран по проекта – сподели Ели Егоси, съветник на изпълнителния директор на „Оркид Девелопмънтс“. – Искам да благодаря на нашите партньори за гласуваното доверие и оказаната подкрепа при реализирането на този забележителен проект, който ще бъде завършен през пролетта на 2010 г.“.
Краят на основните строителни работи на Гранд Мол бе отбелязан от всички работещи по проекта. По стар български обичай на покрива на сградата вече се издига  православен дървен кръст, украсен със зелени китки. В знак на благодарност и в унисон с традициите главните майстори на строителните бригади получиха от стопаните на  сградата дарове.    
Гранд Мол е разположен на едно от най-оживените места в морската столица – на бул. „Владислав Варненчик“ и ул. „Андрей Сахаров”, с отличен достъп и в непосредствена близост до центъра на Варна. Гранд Мол разполага с над 50 000 кв. м търговски площи и 1750 паркоместа, разпределени в две подземни и пет надземни нива, свързани помежду си за максимално удобство на посетителите.
Към семейството на Гранд Мол Варна вече се присъединиха световноизвестни марки като Carrefour, Inditex Group,  представена от брандовете Zara, Pull&Bear, Bershka и Stradivarius, Кино „Арена“, Technomarket, Orange, Sportina Group, Intersport, Humanic, Douglas, Bata, Sport City, Guess, Mango, Terranova, Calliope, Kenvelo, Lee Cooper, Senza, Adidas, Swarovski, Playlife, Puma, Nike и много други.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

koko: 2012-06-16 14:27:32 |

Споделете тази новина и коментирайте в Българската социална мрежа за недвижими имоти, строителство, архитектура и инвестиции - RENEBU: www.renebu.com Участвайте активно! Желая здраве и успех!

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии