Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Голф специалисти ще дойдат на инспекция в България през месец априлТрийсет чуждестранни туроператори в голфа и журналисти, пишещи за този спорт, ще посетят през април водещи голф клубове и игрища в България.

 

Това съобщиха от Международния колеж в Добрич, в чиито учебни програми е включен и голф, а студенти на висшето училище практикуват в голф клубове в САЩ, Великобритания, Ирландия, Карибските острови.

 

Представителите на Световната асоциация на голф туроператорите IAGTO ще посетят новите голф игрища по Северното Черноморие "Лайтхаус", "Блексирама", "Тракийски скали", които след време ще бъдат домакини на някои от професионалните голф турнири. Операторите ще разгледат и голф игрищата в Правец, Равно поле и Разлог.

 

Дизайнерите на българските голф игрища Гари Плеър, Йън Уснам, Питър Харадайн, Джак Никлаус са знаменитости в този спорт.

 

Ще припомним, че Стоян Маринов от Варненската туристическа камара заяви, че за развитието на голф туризма в България е необходима сериозна реклама. По думите му двете голф игрища по Северното Черноморие вече работят, но посещенията са малко.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии