Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Доволен клиент 2

Преди време в редакцията на Порталът за имоти на Варна Имот Днес, получихме имейл от доволен клиент, купил апартамент във Варна - чрез агенция за имоти от Варна.
Изненадахме се, защото мнението за агенциите за имоти е, че вземат комисионни за нищо.

Още по-интересно ни стана, когато получихме имейл от друг потребител на imotdnes.com, който прочита статията на доволния купувач, моли чрез формата за коментари за контакти с агенцията, свързва се с тях, купува имот и пише неговата благодарствена сага. Направили сме известни корекции по текста, защото имаше отвличане от темата.

Здравейте,

Казвам се Ивелина Борисова и прочетох статията за доволния клиент от варненска агенция за имоти, която му намерила апартамент във Варна и след като реших да опитам – помолих редакцията на www.imotdnes.com за контактите на агенцията, свързах се и вече съм собственичка на жилище в Младост.

Аз също се измъчих и се бях отчаяла, защото имам добра работа, но няма как да отсъствам за да ходя по огледи. Съпругът ми също има работа, но той така или иначе не обича да ходи по огледи, да пазарува, с две думи – трябваше да се заема аз.

В този портал прочетох статиите за агенциите и разбрах, че е по-добре да действам чрез тях. Бях готова да платя 2000 лв. комисионна, но да намеря конкретно жилище. Новото строителство не ми допада, стаите са кутийки. Купуваш 60 кв. м., а реално получаваш две стаи, които за тричленно семейство са недостатъчни като площ.
Моя приятелка живее в панелен апартамент, който е изцяло южен, с три отделни стаи – средната е кухня и след като усвояват терасата, се получава една приятна всекидневна. Другата стая е за детето, а третата за моята приятелка и нейния съпруг.
Много пъти съм ходила у тях и дори през зимата ако пече слънце е топло, без да пускат уреди за отопление.

Колкото и да звучи невероятно – от агенцията след по-малко от седмица ми намериха точно апартаментът на моите мечти, на всичкото отгоре обзаведен – за 35 000 евро. Имах позната в банка и вече имах кредитна линия – 5000 евро трябваше да осигуря аз, останалите от банката.

От агенцията помогнаха с документите за банката. Гарантираха ми, че апартаментът е без тежести. Държаха се страхотно и платих комисионната с огромно удоволствие.

Моля редакцията да дава координатите на тази агенция, защото заслужават.

Ивелина Борисова

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Николова: 2012-12-15 18:48:25 |

Мога ли да Ви помоля за координатите на коректната агенция,че малко останаха такива??

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии