Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Докладват на Бойко Борисов сделките с Морската и ТракатаЛично премиерът Бойко Борисов ще се запознае с документите и начина по който са извършени сделките за продажбата на 118 дка от Морската градина и замяната на плажната ивица в местността Траката във Варна.

Това съобщи за “Позвънете” обласният управител на морския град Данчо Симеонов. В сряда губернаторът ще се срещне с министър-председателя в столицата. Там те ще обсъдят няколко основни въпроса свързани с развитието на област Варна. За срещата си с премиера аз съм подготвил няколко различни теми. Сред тях е и цялата документация за начина по който са извършени сделките с продажбата на 118 дка от Морската градина на ТИМ и заменените 94 дка в местността Траката, поясни Данчо Симеонов. Той отказа да коментира дали са открити някакви нарушения, които дават основания за разтрогване на сделките. “Нищо не искам да коментирам преди премиерът да се запознае с документите”, категоричен бе губернаторът.

Още преди ГЕРБ да поеме областната администрация в града от местната централа на генералската партия се заканиха да направят ревизия на сделките на предишното управление, които разбуниха общественото мнение.

В сряда Бойко Борисов ще одобри и новите зам.-областни управители на Варна. Това най-вероятно ще бъдат Славчо Славов и бившият председател на Общинския съвет във Варна от СДС и настоящ “старейшина” от ГЕРБ Николай Стоянов. Членът на районната избирателна комисия за парламентарните избори Николай Няголов е третият кандидат за зам.-губеранторски пост, който предлагат местните “гербери”. Най-вероятно заместниците на областния ще бъдат двама, прогнозират запознати.

Слав Велев
 

Източник на информацията е сайта на ПОЗВЪНЕТЕ

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии