Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Чистят шахти за оттичане на дъждовната вода по варненските улици

Екипът на портала за имоти на Варна www.imotdnes.com засече бригада за почистване на канализацията. Заниманието се проведе на ул. Иван Вазов във Варна.

"Съвестните" граждани и гости на Варна ползват шахтите за оттичане на дъждовната вода - за изхвърляне на боклуци и за облекчаване на биологични нужди.

Следствието е задръстване и невъзможност на съоръженията да изпълняват основната си функция. Насъбраната вода стои и попива в стените на съседните сгради. Поради тази причина стените на околните сгради се рушат.

Въпреки солидното строителство на блоковете - мърлящината на преминаващите може да ги довърши. Така един на пръв поглед незначителен проблем, може да доведе до сериозни последствия.

От шахтата бяха извадени около десет чувала с боклуци. Имаме съмнения, че шахтата пак ще се затлачи, защото има откраднати капаци и така канала се превръща в кош за отпадъци.

По стара, българска традиция - двамата циганина (общуваха на цигански за по-добра координация), бяха наглеждани от дама надзирател, която двадесет минути се опитваше да си организира транспорт.

 

Ивайло Манахов


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии