Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Българска компания предлага имоти в Коста Рика и Панама

Коста Рика и Панама –неочаквано близко и все още достъпно!

За първи път в България –  специален имотен продукт

Българска фирма сключи контракти за сътрудничество в Панама и Коста Рика

Компанията за недвижими имоти може да заведе като собственик в Панама или Коста Рика всеки, който се възползва от уникалната възможност да си купи къща или апартамент там. Да се инвестира в този район в момента е попадение в десятката, понеже цените са все още твърде атрактивни, а регионът е изключително перспективен.
Убедете се в това – бихте могли да станете доволен стопанин на невероятен курортен имот от двор, голяма къща и гледка към Тихи океан за сума от 190 000 щатски долара. При това, допълнителните разходи за местните данъци и такси са почти нищожни.
Имотите, които се предлагат в двете средноамерикански държави, са в различни ценови категории. Всяка от страните има своята специфична привлекателност.

В Панама се вливат в момента мащабни инвестиции заради разширението на Панамския канал. А благоприятната инвестиционна среда спомага много за цялостната икономическа стабилност. Така че тези, които насочат интересите си натам, могат да разчитат както на прекрасен ваканционен имот, така и на инвестиционни печалби. Приходите ще са както от умело менажиране на собствеността им, така и ако желаят – от включването и развиването там на корпоративен или личен бизнес.
Ценовата гама тук е неподозирано ниска. На имотите, на бита, на услугите. Предлагат се имоти в Панама Сити – в луксозни крайбрежни небостъргачи, във ваканционни селища край океана – къщи и апартаменти. 

Коста Рика е една от 10 – те най-добри туристически дестинации според изследване на специализираната компания за анализи Future Brand, направено специално за световното туристическо изложение в Лондон. Благоприятните възможности за развитие на туризма в Коста Рика са дали правото на анализаторите да я определят като „изгряваща звезда”.
В сравнение с Панама, имотите в Коста Рика са от по-висока ценова категория. Тук  ще бъдете свидетели на екологосъобразно строителство, изключителна природа, добър стандарт и ниски цени при висока политическа и икономическа стабилност.
Предлагат се същите възможности – собственост на недвижим имот (къща или апартамент във вилно селище с апартаменти и  къщи), която ще се управлява с привлекателна доходност (поне  20%) . От друга страна – спокоен и радостен живот сред чиста природа и добър жизнен стандарт с възможности за собствен бизнес. Проектите са на Златния бряг (Golden Coast) – най-скъпото крайбрежие  от Сантяго де Чили до Лос Анджелис, както и в околностите на столицата Сан Хосе. Предлагат се също и терени без постройки – за лично ползване и/или за инвестиция с висока доходоносност.

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии