Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

България продължава да бъде най-предпочитаният имотен пазар за руснацитеБългария продължава да е най-предпочитаният чужд имотен пазар за руснаците. Тази новина бе обявена от организаторите на първия в Русия международен конкурс за най-добри ваканционни имоти, съобщи БНР.

 

Първият в Русия конкурс за недвижими имоти в чужбина е организиран от московския филиал на авторитетното британско издание „Homes Overseas”, което от 35 години следи тенденциите на  пазара по света. От общо 250 заявки за участие, бяха избрани 18 проекта, като три от тях са български. Два са по Черноморието-в Созопол и Шкорпиловци и един планински в Пампорово.

 

Рейтингите по държави показват, че България  е номер едно като най-предпочитана от руснаците дестинация за купуването на имот в чужбина, съобщи председателят на журито Сергей Римов.

 

Руските агенции, които предлагат български имоти отбелязват, че кризата не се е отразила на интереса към придобиването на ваканционно жилище у нас.

 

На изложението в Москва, освен атрактивни цени, на потенциалните купувачи бяха предложени схеми за разсрочено плащане и всестранна юридическа помощ при оформянето на сделките и пътуванията до България.

 

Участници в проявата пресметнаха, че по време на самото изложение директните продажби са скочили с 20% в сравнение с миналата година.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии