Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Британски милионер си продаде хотела, със средствата ще подкрепя борбата срещу ракаМилионерът Брайън Бърни продаде хотела си "Doxford Hall Hotel & Spa" в графство Нортъмбърланд в Североизточна Англия. Целта на Бърни е, с получените от продажбата пари да финансира борбата срещу рака, тази новина бе съобщена от консултантската компания "Knight Frank".

 

"След седемнадесет години управление на хотела, това бе важна стъпка за мен и семейството ми. Разбира се, тъжно ми е, че напускам хотела, но съм убеден, че новите собственици ще продължат да го управляват по същите високи стандарти, както нас ", се посочва в съобщението на Брайън Бърни.

 

В съобщението се уточнява, че хотелът разполага с 25 луксозни стаи и апартаменти. Като архитектурно хрумване, вътрешно сградата прилича на голяма стълба, а ръчна дърворезба и рисунки, са част от украсата на интериора. За развлечение на посетителите в свободното им време, хотел "Doxford Hall Hotel" разполага с плувен басейн, фитнес зала, сауна, парна баня и спа комплекс.

 

"Бихме искали г-н Бърни и съпругата му заслужено да си отдъхнат след многото години труд, но не се и съмняваме, че Брайън ще отделя повечето си време за благотворителната кауза", заявяват в съобщението новите собственици на "Doxford Hall Hotel".

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии