Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Апартамент над CBA на Ген. Колев - скрити екстриПотребител на imotdnes.com ни обърна внимание върху следното:


Живее над супермаркет CBA на обновения бул. Ген. Колев във Варна - непосредствено преди кметството на район Приморски.


"Живеенето" е гарнирано с камионите и бусовете за зареждане на супермаркет CBA. И това не е всичко - освен, че шумят - заемат местата за паркиране и затрудняват живущите да паркират.


Потърпевшият сподели и друга подробност: Изтърпели машините и шума покрай обновяването на булеварда, но сега той се е превърнал в скоростна отсечка за автомобили и мотоциклети.


Не скри и още една подробност: Булевардът изглежда невероятно с чисто новия асфалта, НО: Точно когато стига до Окръжна болница пътят отново се стеснява и колоната става сериозна.


От Ивайло Манахов: На пръв поглед предпочитани за живеене места във Варна, се оказват с "шумни екстри" и комфортът, закупен на сериозна цена - се превръща в нерви.
Когато се купува апартамент се налага подробен оглед какви обекти има в близост, защото може да се окаже, че изгодният апартамент - може да е миниран със скрити екстри, които ежедневието изкарват един по един.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Марио: 2014-07-01 12:06:58 |

И в момента всичко да е ОК,няма гаранция че няма дати поставят някоя екстра .И аз имам апартамента във въпросната сграда.От р-н "Приморски "издават масово разрешителни ,а контрола им е слаб.Мирише на некомпетентност и корупция.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии