Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Агенция „ИМОТИ ВАРНА” откри новия си офис

4 септември 2008 г. 18 часа

 

 

Агенция „ИМОТИ ВАРНА” откриха новия си офис във Варна на ул."Св. Климент" №7, ет. 1, ап.1 /срещу уч-ще "Климент Охридски", до Шишковата градинка/.
Мястото е избирано прецизно, така че максимално да улеснява достъпа на клиенти и колеги.


За Портала imotdnes.com собственикът г-н Милчо Матев заяви, че екипът на агенцията се е разраснал и това е наложило преместване в по-голям офис. По наша информация Агенция „ИМОТИ-ВАРНА” бележи добро присъствие на пазара със сделки на апартаменти, бизнес площи и къщи около Варна. По информация от продавачи и купувачи – доверието в тях идва още от първия досег. Сайтът на агенцията  www.imoti-varna.com – е също от най-посещаваните.

Събитието се състоя с близо половин час закъснение, заради заетостта на някой от поканените.
Гости бяха собственикът на агенция Sunny Properties – г-н Виктор Ценов, заедно с дъщеря си Мая, която преди няколко месеца стана майка и това беше от първите и прояви. Уважението си поднесоха и Агенция „РОДОПИ” в лицето на собственичката Любина Герасимова.

В 18.40 бе дадено началото - с водосвет за здраве и успешна работа. За освещаването г-н Милчо Матев беше поканил най-възрастният свещенник във Варненска епархия – Отец Антон, който служи в църквите Свети „Атанасий” и Малката Богородица. Въпреки възрастта – отчето е от най-колоритните представители на правата вяра.
Божият човек никога не претупва службите и винаги използва човешки думи за да обясни същността на ритуала - в случая водосвет. След освещаването каза отново няколко мъдри думи като пожела на екипа и всички гости здраве и успехи.

Празникът продължи с дегустация на отбрани, червени вина и специални мезета. Ритуалът включваше опитване на всяко от вината от всеки гост. Разгорещената обстановка предизвика приятни спорове за качествата на вината. Разговорът прерасна в широки теми от бизнеса и живота. Чухме и интересни признания от г-н Матев. Управителят на Агенция „РОДОПИ” Любина Герасимова се оказа менторът, който в началото му е разяснявал тънкости от бизнеса с имоти. Припомниха се и стари, интересни случки около сделки.
Отец Антон също се разгорещи и се развихри с типичните си житейски истории. Дори вметна в темата, че желае да стане собственик на имот в Родопите.

„ИМОТИ-ВАРНА” показаха, че не само си разбират от работата, но отбират и от добри напитки и добра компания.

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии