Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Жилищни сгради 2010: Лагера Тюлип, град София

 

 

инвеститор:
Афи Юръп България ЕООД

 

архитект:
Артек Дизайн

 

изпълнител:
Планекс Билд

 

конструктор:
инж. Александър Петков

 

адрес:
София, кв. Лагера, бл. 41, вх. А, Б, В, Г

            

 

Lagera Tulip представлява модерен жилищен комплекс от затворен тип, който се реализира върху площ от 16 000 кв. м. в столичния квартал Лагера. Проектът се състои от 3 фази , които включват общо 542 апартамента. Композицията на 1ва фаза от комплекса е "Г-образна" и се състои от четири сгради с единадесет надземни нива и подземен гараж на две нива. Lagera Tuilip включва 248 апартамента и студия, 232 паркоместа, търговски площи, детска градина, фитнес и собствена градина за живущите. Общaтa разгърната застроена площ на проекта е 30 530 кв. м. Главен изпълнител на строителните работи е „Планекс Билд“ ООД. Архитектурната концепция на проекта е дело на Артек дизайн, водещо архитектурно студио в България.

 

Концепцията на AFI Europe е създаването на „мини-квартал” в сърцето на столицата, чиито жители могат да се наслаждават на динамичен и съвременен стил на живот в сигурна и удобна среда. Lagera Tulip се отличава с много добро местоположение в широкия център на столицата и с добра комуникационна инфраструктура.

 

В Lagera Tuilip се предлагат четири типа апартаменти – студиа, апартаменти с по една, две и три спални . Всички апартаменти се състоят от антре, всекидневна с трапезария и кухня, спалня (една или две) и баня.

 

Клиентите на жилищен проект Lagera Tulip имат възможност да избират измежду различни висококачествени материали за довършителната визия на своите апартаменти. Компанията предлага по няколко варианта за различните вътрешни елементи в един апартамент -врати, фаянс, паркет, дизайн на баня и др. Всички тези материали са без допълнително заплащане и се включват в цената на апартамента.

 

В края на миналата година AFI Europe разработи уникален финансов продукт, който е изцяло съобразен с нуждите на купувачите в условията на финансова криза. Инвеститорът предлага разсрочено плащане според възможностите на клиентите, което им дава възможност да се чувстват спокойни, ако не успеят да вземат кредит за покупка на жилище.

 

За AFI Europe

 

AFI Europe Bulgaria е част от AFI Europe NV, която е водещ инвеститор в страните от централна и източна Европа. Към момента AFI Europe NV управлява и реализира проекти в Германия, Чехия, Сърбия, Румъния, Латвия, Полша, и Унгария, като дъщерна компания на AFI Group - компания със 75 годишен опит в изграждането, менажирането и управлението на различни типове имоти.

 

В Европа компания управлява и/или е в процес на строеж на повече от 30 луксозни жилищни комплекса, търговски и офис проекти, с обща застроена площ около 5 млн. квадратни метра, уникални със своя архитектурен дизайн и функционалност. В България компанията реализира 5 проекта, включително Бизнес Парк Варна и напълно завършения луксозен жилищен комплекс Витоша Тюлип.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии