Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Заложник на 3G услугата за безжичен интернет от vivacom

 

Напоследък mtel, globul и vivacom са подложени на обществен натиск по повод еничарското поведение към българските потребители.

 

 Ще се спра само на продължаващите безобразия на vivacom като техен клиент, изпитващ на гърба си тяхната брутална незаинтересованост.
 

 
 
На 19 февруари 2010 г., подписах договор за услугата 3G на vivacom – модем, чрез който имаш интернет навсякъде където има обхват на vivacom. 
Оказа се, че 3G връзка няма навсякъде – по-скоро почти никъде няма, но все пак ползваш някакъв там интернет – можеш да заредиш сайт и да си видиш имейлите.
 
 
Работата ми в този портал изисква непрекъсната интернет свързаност и подписах договор за 1 г. По договор – 10 лв. на месец.
Отивам на 2 март 2011 г. в Пикадили парк – в център на vivacom и служителя ми заявява 40 лв.!? Обяснявам, че плащам 10 лв. на месец и практически няма как за три месеца да имам 40 лв., защото не съм надвишавал лимита (на месец ползваш 750 мегабайта и ако ги надхвърлиш, започваш да плащаш 10 ст., на мегабайт).
 
 
Той се обади на колегите си и те му заявиха, че на 19 февруари – договорът ми е изтекъл и автоматично се е подновил. Самия служител каза, че това е странно, защото той чул по телевизията, че от 1 март vivacom премахва автоматичното подновяване. Попитах го „защо от телевизията”, а той сподели, че собствената му компания не го е предупредила и той научил от медиите!?
 
 
Обадих се на телефон 123 и оттам ми заявиха, че мога пак да плащам по 10 лв., но първо трябва да платя тези 20 лв. и тогава пак по 10 лв.
Попитах ги дали това е наказание, че съм бил лоялен клиент една година. Отговорът беше: „С какво друго мога да ви помогна?”
 
 
 

Брутално, нагло, идиотско поведение на vivacom.

 
 
Всяка фирма в България би ми се обадила или предупредила примерно чрез пощенски гълъб , че договора ми е изтекъл и, че мога да плащам при еди какви си условия.
 
 
Всяка фирма да vivacomне, vivacom първо те унижават, после те изнудват и накрая ти обясняват, че така е по договор.
 
 
 

Ивайло Манахов

 
 
 

Всички мои публикации на тема vivacom:


 


Почти всичко за бТК, ADSL и vivacom - четете общите условия, иначе...
Подхващаме темата, защото наличието на свързаност преди малко ви позволи да видите този сайт. Почти всеки бизнес вече е зависим от интернет, бизнеса с имоти също. Без интернет - няма как да публикувате обявите си, няма как да "отворите" пощенската си кутия.

vivacom - старите номера продължават :)
"Кожата си мени, но нрава - НЕ!" Казал го е народа - не аз. БТК смени кожата с с новата марка vivacom, но какво от това? Същите "номера", същите приказки от 1001 нощ.

Разбити митове за Интернет от vivacom (виваком)
Около 11:20 часа на обяд: Звъня на 121 и питам дали имам неплатени сметки. Отговарят ми, че нямам и аз питам: "В такъв случай на какво се дължи пренебрежителното отношение към нашата фирма."?

Защо vivacom поддържат ниски скорости на ъплоуд?
“Ъплоуд” е информацията, която излиза от вашия компютър. С нея не отваряте сайтове, а изпращате имейли, качвате файлове на сървъри или се опитвате да проведете разговор по скайп.
 
Според мен: Skype е основната причина за ниските скорости на ъплоуд от страна на vivacom:

Служители на vivacom не показват договор на клиент
Клиент съм на vivacom от няколко години с предплатена карта. От края на 2009 я регистрирах на името си.

Vivacom лъжат клиентите си
Ако скоро не сте ходили на лекар е възможно да го посетите. Достатъчно е да сте клиент на vivacom и инфаркта ви е в кърпа вързан. За какво иде реч ли? Ами за поредните безобразия на компанията.

Vivacom, Omnitel – никога повече ! LG GT540 Emergency Mode
Защо едно момче на 17 г. пише думите „никога повече“?

Впечатления от vivacom
Слагам началото на темата vivacom и ще ви запознавам непрекъснато със заблуждаващите трикове на компананията:


Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

tommy: 2012-06-16 14:27:32 |

emi nz az se chuda kav net da si vzema mislq da e bezjichen no nz kak1v,iskam da e b1rz i da e kato horata nqkoi shte dade li saver :?

Bojidar Andonov: 2012-06-16 14:27:32 |

zehme si bez jichen internet kazaha che e mn burz a to nemoje i klipovete v vbox i youtube ne moje da zaredi

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии