Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Холна маса Horus. iPhone паметник в египетски стил.

 

Ако вашата музикална колекция на iPhone е толкова уникална, че заслужава паметник, то една такава маса би била интересно допълнение към интериора. Съчетала в себе си формата на египетските пирамиди и промишлените материали, масичката действително изглежда като храм за творенията на Стив Джобс.

 

 

Популярността на продуктите на Apple се разраства всеки ден,  iPhone спечели значителна част от пазара на смартфони. За мнозина това приспособление е символ на отличен дизайн и модерна технология. Смартфоните вече имат милиони фенове по света. Някои от тях могат да сложат този свой „домашен любимец” в специален „хамак за зареждане”. А самите те, биха спали в чаршафи с изображението на  iPhone. Очевидно младите дизайнери от Staphane Thivend са също от най-големите фенове, и поради тази причина създадоха холната масичка Horus.

 

 

Масичката по същество представлява пирамида с връх, с отделяема стъклена повърхност. Основата е изработена от материал, който Тивенд нарича „ултрависокоефективен бетон”. Към нея са прикрепени два високоговорителя, както и система от светодиоди с възможност за избор от 24 цвята с която може да се направи малко светлинно шоу. Подобно на повечето други преносими устройства за iPhone и Ipod, Horus се явява и зарядно устройство.

 

 

Въпреки че няма информация за качеството на системата, а самия проект може да изглежда объркващ, холната маса Horus e чудесен продукт за феновете на Apple, които искат да "увековечат върху бетон," любимата си притурка.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии