Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Във Варна стартира поредица лайфстайл вечери под надслов Global City Events

В началото на коледно-новогодишните празници, в морската столица беше поставено началото на поредица от  десет събития,  представящи едни от най-забележителните световни градове! Всички те са столици на традиции и нестихващ културен живот, те са онези градове, „които никога не спят”!


Първата вечер, събрала в прекрасната зала Галерия на хотел Вентура-Варна над 100 гости, беше посветена на „града на светлините”  Париж.  Художникът Георги Лечев, бизнесменът Венци Дорелов, журналисти, представители на Алианс франсез-Варна, на Почетното консулство на Франция в града, на културните среди и бизнеса във Варна повече от три часа се забавляваха „а ла франсез”. Присъстващите бяха посрещани от визуални пърформанси и изпълнения на френски мим. Събитието зарадва публиката с дегустационно гурме меню и френски вина, а очарователната Dj Olaja и вокалните изпълнения на Iglika наситиха атмосферата с френско очарование. Приятна изненада бе участието на стилиста на Dior, Chanel, Alexander Mac Queen, френският маестро Стефан Дьолае, който на живо подготви два модела с уникални  прически.
 Поредицата от събития се организира с подкрепата на Alpha Bank. От своя страна организаторите от Totally Events , Хотел Вентура като домакин и PR agency Anettevents не са забравили да подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение.
Следващото събитие ще бъде организирано на 18 декември и ще зарадва гостите с очарованията на неповторимия Ню Йорк!

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии