Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Във Варна бе открит магазин от новата търговска марка “Пикадили Експрес”

Първи магазин от новата марка на “Пикадили”, “Пикадили Експрес”, отвори врати във Варна. Той се намира на мястото на добре познатия на варненци магазин “Мамбо” на бул. Цар Освободител № 31. Разположен е на 100 кв. м. търговска площ, като в него клиентите ще могат да открият над 3000 артикули. Магазинът работи от 8 до 22 часа.  Магазините “Пикадили Експрес” са от типа corner shop  с площ от 200 до 400 кв.м., като компанията планира да изгради 40-50 такива обекта на територията на страната. Условие за изграждането им е добрата локация в близост до жилищните квартали или работните места на клиентите. "Пикадили Експрес" съчетава търговските стандарти на магазините от веригата "Пикадили" с удобството и близостта на кварталния магазин, който много от клиентите предпочитат и търсят. На липсата на време у съвременния българин веригата отговаря със съвременна форма на търговия, каквато е "магазинът на ъгъла".

Според статистиката на компанията, в супермаркетите й клиентите пазаруват максимум 2 пъти седмично. Всекидневното пазаруване се насочва към магазините по местоживеене, в отделните квартали, като този сегмент има голям потенциал за развитие в България.

Компанията “Пикадили” е българска верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Пазарният дял на Пикадили сред съвременните вериги супермаркети и хипермаркети е 15%. Веригата разполага с 20 обекта със средна търговска площ 2 000-4 000 кв.м. в десет града–Варна, София, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, и три обекта от типа corner shop с марката "Пикадили Експрес" в столицата. Предимствата, които “Пикадили” предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, които придават добавена стойност към пазаруването, собствена програма за лоялни клиенти.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии