Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

ВиК Варна - още една лъжа

След като на 4 май 2012 - човек от екипа ни беше във ВиК Варна относно практиката на ВиК Варна да вземат пари за мръсен канал от живущи в сграда, която е на септична яма - днес констатираме и поредната лъжа:

 

На 4 май 2012 г. в деловодството на ВиК Варна е подадена молба и е платена такса за оглед от страна на ВиК Варна.
Служителите на ВиК Варна пристигат на място и оглеждат за възможността сградата да бъде свързана с мръсния канал на ВиК Варна.

На гишето е даден срок до една седмица от ВиК Варна да се свържат по телефона и да бъде уговорена среща.

Днес е десети ден и никой от ВиК Варна не благоволява да се обади по телефона.

Така за пореден път констатираме, че от ВиК Варна прибират авансово пари от абонат и започват да протакат предоставянето на услугата.

И отново напомняме, че когато някой вземе пари за услуга и не я предостави в определения срок - това е подигравка и неуважение към клиента.

 

В същото време ВиК Варна усилено се рекламират по сайтове, което е необяснимо, защото ВиК Варна са монополисти и няма пазарна логика да се рекламират. Това е все едно във Варна да има само една фирма за хляб и да рекламира, че е единствената такава !?

 

Според нас ВиК Варна плачат за сериозна проверка и целта на тези сигнали е държавата да си свърши работата и да нагледа какви ги вършат знайни и незнайни администратори.

 

Отново на тема ВиК: Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии