Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

ВиК Варна - изкуството на авариите

 

След като в предната статия ви разказахме за изкуството на ВиК Варна да се прибират пари без да се осъществява услуга - ето и новата порция безобразия.

Въпреки, че ВиК Варна рекламират, че се занимават с доставка на вода - водата всъщност изчезна. Половин Варна и оставена без вода поради авария - ето съобщението в сайта на ВиК Варна:


"09.05.2012г.

След приключване на плановите превключвания на булевард Генерал Колев възникна допълнителна авария на магистрален водопровод,без вода ще останат до 12часа следните места:
-част от Цветният кв.,р-а на РЗИ/ХЕИ/,р-а на лятно кино Тракия,част от кв.Левски,кв.Чайка,р-а около Спортна зала,р-а на Паметника и р-а на хотели Бриз;
Днес без вода ще останат следните места:
-р-а на КАТ,ДЗИ,сервизите Рено и Опел от 09часа до 14часа;
-м.Максуда,част от кв.Трошево и част от ЗПЗ от 09часа до 11часа; "

 

1. Некадърността ВиК Варна определят като "приключване на плановите превключвания"!?
Как да обясня на детето ми, че няма вода, защото чичковците и леличките от ВиК Варна са приключвали плановите превключвания и изведнъж - аварийка.
По всяка вероятност пак няма конкретен индивид, който да понесе отговорността.

 

2. Уважаеми неграмотник от ВиК: След запетая се поставя интервал. Между цифрата и думата "часа" се поставя интервал за по-добра четивност.

 

3. На обявените телефони никой не отговаря и имам съмнения, че буквално сте ги изключили, защото хората ви звънят за да ви попитат какви ги вършите.

 

4. Вместо да давате пари за реклами по други сайтове и да рекламирате това, че сте монополисти - инвестирайте НАШИТЕ ПАРИ в удобен сайт. Вижте пародията на сайт на ВиК Варна.

 

Ивайло Манахов

 

Очаквам отговор на поставените от мен въпроси!

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии