Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Варна: Добро място за живеене

Мила Родино, ти си .........

Информацията е публикувана в сайта БГРЕПОРТЕР от Таня Димитрова · 27 Март 2008, 15:01

Живея в град Варна. Центърът на града винаги е правил впечатление със своята чистота и поддържаност. И понеже аз живея в този район, никога не съм обръщала чак такова внимание на чистотата - просто съм я приемала за даденост и разбира се съм се старала да не съм аз човекът, който замърсява, затова като примерен гражданин винаги си изхвърлям боклука в съответните и предназначени за целта КОШЧЕТА.

НО....за съжаление положението не е такова в цяла Варна! Останах крайно изненадана от вида на един от крайните квартали на града - Владиславово. В момента там усилено се строят жилищни сгради. Строители и инвеститори се стараят да цивилизоват дори и най-отдалечените места в град Варна. Това го приемам и дори приветствам идеята. Наскоро обаче минавах покрай въпросния квартал. Единствените ми впечатления са РАЗОЧАРОВАЩИ! Гледката беше ужасно мизерна. И виновник за това бяха огромните количества боклук!

Пътувайки с кола, в първия момент си запленен от природата, която предлага района, но наближавайки не можеш да се абстрахираш от всичкия този разхвърлян БОКЛУК - торбички, "накацали" по всички дървета, изхвърляни отпадъци - най-вероятно от работещите в момента там строители. И за съжаление това не е картина, която се наблюдава само там. В много гористи местности, където изрично са сложени табели - "Не изхвърляте отпадъците си" и" Пазете чистота", се вижда на заден фон купчина строителни отпадъци, за които на "големите" строителни магнати не им се давало пари, за да ги извозят до предназначеното за целта място. Не се ли замислят малко поне? Не искам да коментирам повече, защото наистина са изказвани достатъчно мнения на много по-високо ниво. Аз съм само пряк участник в цялата тази "постановка" с явна поставена цел - САМОУНИЩОЖЕНИЕ!

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии