Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

В Москва се състоя традиционното изложение за лукс и разкош. Фотографии
В столицата на Русия - Москва, от 2 до 5 юли, се състоя второто (лятно) изложение за лукс Summer Fair Moscov (Лeтен панаир Москва). На посетителите на изложението бяха показани яхти, самолети, коли, нови дизайнерски проекти от водещи производители на интериорен дизайн и декорация.

 

Тук бяха представени и най-новите колекции на водещи модни къщи, произведения на кулинарното изкуство, бижута. В концерта с който бе открито събитието, участиe взе специално поканения италиански тенор Алесандро Сафина.

 

Избраната тематика от страна на организаторите също не бе случайна, тъй като 2010 г., е официално обявена за годината на Франция в Русия. Ето защо, втория ден от изложението бе изцяло посветен на Франция.

 

Програмата на деня бе именувана "Всички "деликатеси" на Франция". Изложени бяха легендарни марки коняк и култови брендита, бе направено едно своеобразно пътеществие до изумителния свят на френските модни къщи, състояха се майсторски класове по визия  от водещите производители на козметика и парфюми, посетителите успяха да се запознаят с най-добрите ресторанти във Франция, докоснаха се до атмосферата при пазаруване в Париж, състоя се дегустация на вино и сирене, всички се запознаха с най-добрите имоти, хотели, лозя и модни ревюта във Франция.

 

Гвоздеят на деня бе състоялото се рали, в което участие взеха  100 екипажа, едни от тях управляваха супермодерни автомобили, а други от екипажите бяха зад воланите на лъскави ретро автомобили. Старта на ралито започна от Кралския бар (Royal Bar) и продължи пътя си през централните улици на Москва, придружено от представители на красивия Дом на шоу-бизнеса.

 

Към края на деня, на главната сцена се състоя церемонията по награждаване на победителите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии