Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

В Москва се проведе кръгла маса на тема курортните недвижими имоти в България


Събитието което се проведе на 21 октомври, бе организирано от списание "Homes Overseas”, с подкрепата на българското посолство в Русия.

 

Участие в кръглата маса на тема: "Пазарът на курортни недвижими имоти в България след 2010 г. Реалните възможности за професионалистите и купувачите”, взеха 84 професионалисти от руски и български компании. Официална информация за състоянието на икономиката на България и възможностите за инвестиции бе представена от сътрудници на българското посолство в Русия.

 

Доклад на тема "Икономиката и пазара на недвижими имоти в България. Как да се намери изход в кризата” бе представен от ръководителя на отдела за икономически и търговски въпроси към Посолството на България в Русия Илиян Цонев. Ръководителят на консулския и визовия отдел Ангел Георгиев, отговори на директни въпроси на професионалистите за визовия режим и за влизането на България в Шенгенската зона.

 

Друг говорител - изпълнителният директор на компанията „Lemestia”, Сергей Козлов, обобщи развитието и перспективите на пазара в България. Речта му бе на тема "Пазарът на курортни недвижими имоти в България. История на развитието и актуално състояние”. Николай Недялков (проект Yoo Bulgaria) заинтересова слушателите с конкретика, като описа как става ценообразуването при курортните недвижими имоти в България.

 

След встъпленията си, докладчиците отговаряха на въпроси на професионалистите в сектора. По-специално, активно бе обсъждан въпроса за създаване на професионална асоциация в сферата на задграничните недвижими имоти. Тази тема става все по дискутирана от всички участници на пазара на недвижими имоти.  Участниците на кръглата маса се съгласиха, че такива мероприятия, организирани от независими организатори като "Homes Overseas, спомагат за обединението на общността.

 

Следващата кръгла маса организирана от списание Homes Overseas ще бъде посветена на Хърватия.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии