Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

В „Практикер” въвеждат специална карта с отстъпки за млади семейства

 

 

 

С картата за млади семейства на „Практикер” могат да пазаруват единствено титулярът на картата и съответно съпругът или съпругата му.

 

Програмата "Семейна карта" е част от програмата за лоялни клиенти и за нея са валидни общите условия. В случай че вече сте притежател на карта за лоялен клиент, можете да я запазите и в момента на покупката да решите коя от двете да използвате.
Картата има ограничена валидност от 1 година. Ако в продължение на този период натрупате общ оборот от 10 000 лв., тя се трансформира в Златна карта. Ако оборотът Ви е по-малък, преминава в Синя карта. Промяната се извършва автоматично, а самата пластика не се подменя.

Картата се издава лесно и абсолютно безплатно. За да кандидатствате, трябва да донесете на бюро Главна информация следните документи:

попълнена форма за кандидатстване;
копие на документа, който удостоверява едно от трите изисквания.

Важно: Картата се активира в деня след издаването и.

 

Повече информация за картата за млади семейства и за програмата за лоялни клиенти можете да получите на бюро Главна информация в най-близкия строителен хипермаркет "Практикер".
Практикер си запазва правото да променя условията по програмата "Семейна карта" и програмата за лоялни клиенти.

Картата за млади семейства може да Ви бъде издадена , ако отговаряте на едно от следните условия:

Сключили сте граждански брак през последните 12 месеца. Картата се издава срещу копие от Удостоверение за сключе граждански брак.

 

Очаквате дете в следващите 6 месеца. Удостоверява се с документ, удостоверяващ състояние на бременност.  Състоянието на бременност се удостоверява с надлежен документ, издаден от компетентните здравни органи–амбулаторен лист, медицинско направление или др. Необходимо е да има подпис на лекаря и печат на здравното заведение, както и диагноза–бременност и съответната седмица, в която е навлязла.

Картата може да бъде издадена дори в случай, че нямате сключен граждански брак.

Имате дете на възраст под 1 година. Удостоверява се с копие от Акт за раждане.

Картата може да бъде издадена дори в случай, че нямате сключен граждански брак.


Картата за млади семейства на „Практикер” Ви дава право да:

Получите 10% директна отстъпка от стойността на направените покупки, с изключение на стоки в промоция с вече намалени цени, ваучери за подарък, а също и акцизни стоки.

Пример: Закупили сте стоки за 250 лв. От тях 50 лв. са продукти в промоция или акцизни стоки. Цената, която ще заплатите е 230 лв. (200 лв. – 10% +50 лв.).

Закупувате определени продукти на преференциални цени.

Как да постъпите, ако...

... ЗАГУБИТЕ СВОЯТА КЛИЕНТСКА КАРТА?

Съобщавате за загубената карта на бюро Информация в най-близкия до Вас хипермаркет" Практикер". Своята нова карта ще получите от бюро Информация в същия хипермаркет в срок от 10 дни. Сумата на оборотите във Вашата сметка се запазва.

... ЗАБРАВИТЕ КАРТАТА СИ?
 

Без представяне на клиентската карта,  не може да ви бъде дадена отстъпка, а също и  настоящия оборот да бъде регистриран във Вашата сметка.

… ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СМЕТКАТА СИ?
 

Натрупаният от Вас оборот можете да проверите по всяко време срещу представяне на Вашата клиентска карта на бюро Информация във всеки хипермаркет „Практикер”, както и да го видите отпечатан на Вашия фискален бон.

… ЖЕЛАЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ЗАКУПЕНА СТОКА?
 

При връщане на закупена стока представете клиентската си карта и съответната касова бележка. Сумата на върнатата стока автоматично се изважда от общия оборот.

... ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ АДРЕСА СИ?
 

При промяна на Вашия адрес, съобщете новите си координати на служител на бюро Информация в избрания от Вас хипермаркет „Практикер”.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ  ВАШИТЕ ДАННИ?
 

При получаване на Вашето писмено разрешение, от „Практикер” ще използват подадените данни за техни вътрешни маркетингови проучвания. Но ако не сте съгласни, в базата данни ще останат единствено Вашият адрес и данни за оборота.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии