Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Търси се парцел за изграждането на логистичен център

Търси се парцел или такъв със сгради за изграждането на логистичен център свързан с дейността ни на територията на Р. България.Имота, който търсим трябва да отговаря на следните условия:
 
1. Да се намира непосредсвено или много близо до ЖП линия, като тук за предпочитане е линията да минава до самия имот или през него.
2. Парцела трябва да бъде не по-малък от 25-30 дка. и не по голям от 200 дка.
3. За предпочитане е да има готови изградени промишлени сгради и (или) халета с височина не по-малка от 4м. добре би било халетата да са ново строителство, което да отговаря  на европейските стандарти, но, ако разполагате само с парцел,който да отговаря на по-горните две условия също е добре.
4. Имота може да се намира навсякъде в България без ограничение северна,южна, източна,западна,  град, село и т.н.. Цена до, която можем да си позволим да платим няма да посочвам, защото това би било много ограничаващо за Вас, но Ви уверявам, че можем да си позволим да купим всеки един имот, който отговаря на по-горните условия стига цената му да е съобразена с цените на пазара към този момент за региона в, който се намира т.е. оферти с нереално завишени цени няма да бъдат допускани за разглеждане до нашия управителен съвет.
 
Оферти с цени, снимки, скици и телефон за обратна връзка изпращайте на този е-майл dnes@imotdnes.com и ние ще Ви потърсим, когато се спрем на определени имоти.
Предварително Ви благодаря и се извинявам, че аз лично не оставям телефон за връзка, но докато не отсеем няколко оферти предпочитам да контактуваме само чрез ел. поща.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Ивайло Манахов: 2012-06-16 14:27:32 |

По-горната информация получихме в имейл както и повечето от вас и решихме да проверим как агенциите ще реагират. За целта публикувахме информацията като посочихме наш имейл за прием на офертите и пуснахме мейлинг кампания до всички агенции от Варна. Резултатът: Както и очаквахме - получихме един реален имейл с конкретно предложение и много имейли, в които наши партньори ни потвърждават, че и те са получили имейла. Получихме и предупредителен имейл - от варненска агенция за имоти, в който ни предупреждават, че сме съучастници на анонимния господин. Имаше и предупреждение, че ще пуснат и сигнал до някакви органи за това, че сме били съучастници в измама :) Уважаеми колеги - екипът на портала за имоти на Варна винаги е наблюдавал пазара и е съобщавал за нередности. Ние не скриваме истината в полза на рекламодатели...

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии