Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Трети магазин “Билла” във Варна

“Билла България” откри третия си супермаркет във град Варна. Магазинът се намира на ул. “Ана Феликсова” № 12 в к-с “Възраждане”.

Разгъната застроена площ на магазина, е 1 758 кв.м, а чистата търговска площ, е 1 050кв.м. Предвидени са помещения, които се дават под наем – два магазина с площи 110 кв.м и 165кв.м. Сградата е построена от варненската фирма “Спедстрой”.

За улеснение на посетителите супермаркетът разполага с паркинг с 39 места.

Лентата прерязаха Мария Тодорова, заместник кмет на район Младост и Дияна Тодорова, оперативен директор на “БИЛЛА България”. В приветственото си слово Зам.-кмет Тодорова пожела по-висока покупателна способност на варненци и изрази радостта си от отварянето на супермаркета, който е с по-голяма площ от останалите два във Варна.

От “Билла България” заевиха, че залагат на качествени и достъпни продукти и особено на собствената си марка Clever и, че пресните продукти са приоритет. Като всеки може да се убедите в поддържането на високо ниво и разнообразие в продуктовата листа.

Третата “БИЛЛА” отваря 46 нови работни места за варненци. С тях трите магазина във Варна имат общо 162 служители, а общо заетите в “Билла България” за страната са 3 326.

Новият супермаркет следва характерната за “БИЛЛА” линия-предлагането на свежи и качествени продукти на още по-ниски цени в асортимент, който осигурява неограничени възможности за избор при всички марки продукти и собствената марка Clever. Тези ценности ще бъдат във фокуса на деветия рожден ден на “БИЛЛА България”, който предстои да се отбележи на национално ниво през октомври.

В помощ на посетителите са характерните за марката 4 начина за спестяване: БИЛЛА card - карта за събиране на бонус-точки, които всеки месец се преобразуват в левови отстъпки; БИЛЛА + - за различни промоции; Ниска цена – син етикет, който показва най-евтините продукти от всяка стокова група и ‘Акция’, в която влизат артикулите с намаление в акционната брошура.

Другите два супермаркета БИЛЛА се намират съответно в  “PFOHE Mall” и в близост до “Колхозния пазар”, на ул. “Иван Страцимир”. 

Третата варненска “Билла” е 46-ият супермаркет от националното разширяване на търговската верига. До края на септември се предвижда отварянето на 50-тия магазин.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии