Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

The Seven Hotel - стилен хотел с тематичен интериорен дизайн в Париж

 

Много съвременни хотели имат собствени успешни "трикове", които ги отличават от многоброните други. Така например, има хотели, които по нестандартен начин наблягат на автомобилната тематика, или пък имат нещо уникално, да речем най-големият плувен басейн в света. Но създателите на The Seven Hotel (Седем хотела), който отвори врати неотдавна в Париж, избраха за свой „трик”, нестандартния интериорен дизайн.

 

 

The Seven Hotel във френската столица, е предназначен за любители.  И то любители не на нещо специфично, а на добрия стил на дизайна като цяло. Поради тази причина, върху интериорния дизайн, са работили известни дизайнери, като Винсент Басти (Vincent Bastie), Вирджиния Kае (Virginie Cauet), Силвия Корет  (Sylvia Corrette) и Пол Бертран Матийо (Paul Bertrand Mathieu).

 

 

 

Двадесет и осемте стаи в този необичаен хотел са направени в седем различни тематични стила. Те са посветени на супершпионина Джеймс Бонд, френската кралица Мария-Антоанета, Алиса в страната на чудесата, черните диаманти, творческата сублимация, процесите на включване (On) / изключване (Off) и левитация.

 

 

 

Всяка една от тези стаи е декорирана в съответствие със стила. И всичко това е направено невероятно красиво и качествено. И дори не е нужно човек да е любител на филмите за Джеймс Бонд или на сюрреалистичнта приказка на Луис Карол, за да си прекара отлично времето и да се отпусне в хотела. В крайна сметка важни са стилът и дизайна, а не тематиката.

 Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии