Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Строителна фирма „АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД гр. Варна - Инж. Бисер Радев

„АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД е компания с основен предмет на дейност - строителство на сгради и съоръжения.

Компанията е регистрирана през 2005 г., като се явява приемник и продължител на дейността на фирма АКРОПОЛ ООД, основана през 2004 г.

Собственик и управител е инж. Бисер Радев - Строителен инженер – конструктор със степен Магистър от УАСГ- София.

Упражнявал е длъжността Супервайзър по строителството на обекти, инвестирани от Световната банка в България

Участвал е в изграждането на 23 /двадесет и три /обекта под егидата на МРРБ и 18 /осемнадесет /обекта под егидата на Министерството на Здравеопазването.

Под негово ръководство са изградени и въведени в експлоатация следните обекти:
   

* Хотел „Берлин”, к.к. ”Златни пясъци” - 2-ра част

* Хотел”Морско око”, к.к. ”Златни пясъци”

* Аквапарк „Златни пясъци”

* Жилищна сграда с офиси на ул. ”Цар Асен” № 11, гр. Варна

* Жилищна сграда с офиси и магазини на ул. ”Д-р Железкова” № 42 А, гр. Варна

* Жилищна сграда с офиси ул. ”Константин Величков” № 45

* Жилищна сграда с ресторант и развлекателен център –кв. ”Трошево”, гр. Варна, еднофамилни къщи, реконструкция и ремонтни работи на магазини, офиси.

В компанията са привлечени специалисти от строителния бранш с дългогодишен стаж както на ръководни, така и на изпълнителски позиции. Натрупаният опит в годините назад дава възможност на мениджърския екип на компанията да отговори адекватно на предизвикателствата и изискванията за коректност във взаимоотношенията с клиенти и контрагенти и качество на строителния продукт, познавайки и използвайки съвременните технологии и материали. Нашите специалисти са с опит в изграждането на луксозни жилищни, офисни и хотелски  сгради в гр.Варна и извън него със съвременни материали, прилагайки модерни методи и технологии.

Компанията е изградила специализирани за отделните строителни процеси групи, като по този начин изпълняваме със собствени сили целия строителен процес от кота нула до ключ.

Строителният процес се извършва под постоянен контрол на управителя на компанията и непрекъснато присъствие на технически ръководител на сътветния обект, който е и свързващо звено с външните контрагенти и проектантите по съответните части. Не превъзлагаме строителството на други субекти, с изключение на етапи от довършителните работи, за които се изисква тясна специализация – инсталации, детайли и др. подобни.
Компанията е изградила отлични взаимоотношения и работи в синхрон с доказали професионализъм доставчици на материали и специализирани услуги в строителството.

Компанията разполага с достатъчен собствен финансов ресурс, което осигурява реализация на строителството със собствени средства. Ползваме се с отлична репутация пред редица банкови институции, с които сме изградили отношения на коректни партньори във връзка с осигуряване на кредитни средства за реализиране на мащабни проеки, както и кредитиране на клиенти, закупили обекти в сгради, изпълнявани от нас.

В сградите, които изграждаме се влагат сертифицирани български и вносни материали. В работата си при изпълнение на грубия строеж  използваме най-ново поколение система кофраж за бетонните части, което позволява бързина на процеса и високо качество на бетоновите елементи, което е предпоставка за съответното качество на следващите видове строителни работи.
   

Сроковете за изграждане включват обичайното технологично време за административното обслужване в държавни, общински и други съгласувателни инстанции на предпроектната дейност, съгласуване и одобряване на проекта в отделните фази, които са минимум две - идейна и работна, издаване, обявявяне и влизане в сила на разрешението за строеж, процеса до разрешаване на ползването на готовия строеж.

„АКРОПОЛ-БИЛД”ЕООД гр. Варна

Инж.Бисер Радев


Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Алекс Чубукчиян: 2020-02-26 14:03:36 |

Здравейте,трябва ми конструктивно становище за монтаж на водни соларни панели 2-3 бр. на покрива на собственната ми къща.Интересувам се от цена и време за издаване.

Виолета Христова: 2015-04-02 14:37:51 |

Здравейте,трябва ми конструктивно становище за остъкляване на тераса.Интересувам се от цена и време за издаване.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии