Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Срещу 1 милион лева се отчуждават 11 варненски имота

  
Imotdnes.com - порталът за имоти на Варна и областта - Срещу 1 милион лева се отчуждават 11 варненски имотаОбщинските съветници от Варна гласуваха на сесията на местния парламент започването на процедурите по отчуждаване на имоти, за да се изгради ново платно на бул. “Левски” в участъка от пробива на бул. “Цар Освободител” до бул. “Сливница”.

Община Варна ще заплати 1 милион лева на собствениците на 11 имота, които са предвидени за отчуждение.

Съветниците одобриха и два проекта с които община Варна ще кандидатства по оперативна програма “Регионално развитие”. Те представляват оперативно разпореждане с общинска собственост, а по точно, с тях ще се извършат ремонтни и иновационни работи на общински обекти.

С единия проект ще се ремонтира Регионалния исторически музей, а с реализацията на другия ще се подобри състоянието на 27 детски градини и едно средношколско общежитие.

Варненският общински съвет реши новосъздаденото дружество “Паркинги и гаражи” да не се занимава с изграждането на нови паркинги и гаражи.

Той промени досегашния предмет на дейност на дружеството. В бъдеще то ще се ограничи само с поддържането и експлоатацията на съществуващите паркинги и гаражи, използването на репатриращи автомобили и подобряване на организацията на движение.

Радослав Михайлов

Източник: www.imoti.net
 
20-03-2008

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии