Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Sol Luna Bay Resort в гр. Бяла, област Варна, попадна в Топ 99 на хотелите в света

Sol Luna Bay Resort, който отвори врати за своите клиенти миналата година през юни в гр. Бяла, област Варна, попадна в групата на 99-те най-одобрявани хотела според оценките на гостуващите, публикувани в Holiday Check.

 

Всяка година порталът, който е най-големият и влиятелният от този вид, публикува носителите на своите специални награди в ТОП 99 на хотелите по света.
През 2009 г. своя глас са дали 330 000 души. В класацията са включени хотели от зимни и морски курорти.
 

 

 

Сред топ дестинациите са Египет, Испания, България, Турция, Доминиканската република, Тунис, Гърция, Тайланд, Италия, ОАЕ, Германия, Австрия и Швейцария.
Sol Luna Bay е единственият български хотел в ранклистата.
 

Безспорно е трудно да постигнеш такава оценка още първата година от откриването на един хотел и то в условия на криза и при остър дефицит на кадри, но толкова по-ценно е това признание за нас, защото идва директно от нашите гости, коментира мениджърът на хотела Иван Донев.
 

Донев печели трета награда от Holiday Check за български хотел, след като две поредни години, 2005-та и 2006-та управляваният от него хотел в к.к „Слънчев бряг”, Несебър, стана носител на престижния приз.
 

Този успех e резултат от успешната синергия между испанската верига Sol Melia и нашия екип от Сигма Капитал. Надяваме се да запазим постигнатото и през следващия сезон, добавя той.
 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии